szerda, június 29

Affray "Perception of Threat" EP


Mint láthatjátok az utóbbi időkben kicsit megszaporodtak az oldalon a dubstep és a drum and bass bejegyzések száma. Ennek egyik oka az, hogy a trash és az elektro vonalon cseppet pangás van, úgy értem anyag van, de azok valahogy nem olyan átütőek. Valahogy kezd a trash is átalakulni a "csak zúzás legyen a többi minden nem érdekes" szemléletté, persze van jó néhány kivétel, de a döntő többség most ilyen kórságban szenved.
Na de térjünk is a bejegyzésünk valódi témájára, ami nem más, mint Affray tökéletesen összerakott és teljes mértékben kiegyensúlyozott, igaz csak két originált tartalmazó kislemeze, a "Perception of Threat". Mindkét tracknek nagyon nagy erőssége és egyben aduásza az elragadó vokál, plusz az alá épített néha a dnb sodrását kellemesen megtörő, pármásodperces lélegzetvételhez engedő mesteri dallam.
Mindent egybevéve a Project 7 Records kiadásában június 13-án napvilágot látott kislemezben senki sem fog csalódni, ha már unod a monoton dallamokat és valami változatosságra vágysz, akkor ezt a kiadványt biztosan imádni fogod.

0 megjegyzés: