kedd, szeptember 21

Comic Strips "Drip Drop" EP


Sokak szerint az igazi bölcsesség a korral jár.
Vajon ez a tehetségre is igaz?
Hála Istennek NEM ! Kicsit fura is lenne ha friss zenék borítójáról hetvenes éveiket taposó, most debütáló ráncos producerek köszönnének vissza.
Itt van például az Elektronikus House vonal egyik ígéretesnek mutatkozó, Pittsburgh-i származású fiatal "csillaga", Tom Holroyd művésznevén Comic Strips.
Mint minden fiatal srác ő is korán megismerkedett a zenélés aprócska fortélyaival, először csak otthon ingyenes progikon, majd házibulikban fejlesztette tudását. Később 17 évesen kiadott egy MushUp albumot. Míg végül elérkeztünk a jelenbe, mikor 18 évesen szeptember elején debütált az első teljesen saját maga által kreált számokat tartalmazó "Drip Drop" EP-je.
Három hónap kemény munkája meghozta gyümölcsét !
A négy trackes EP-ről csak úgy sugárzik a fiatalos lendület, kemény jól megszerkesztett basslineok, darálós hangzás, vérpezsdítő ütemváltások.
Mind ezt ingyenesen bárki le is töltheti, cserébe viszont csak annyi kérése van a fiatal producernek, hogy aki teheti ossza meg mindenfelé az alkotásait, lájkoljátok facebookon, soundcloudon bármerre ahol találkoztok vele.

Comic Strips "Drip Drop" EP
DOWNLOAD / LETöLTéS

Comic Strips - 8oom


Comic Strips - Drip Drop


Comic Strips - Villain


Comic Strips - Bounce


Egy kis extra a remixek közül:
Congorock-Babylon (Comic Strips Remix)

0 megjegyzés: