vasárnap, augusztus 22

S.P.Y. "By Your Side"


2005-ben a Metalheadz-en feltűnt egy brazil származású producer, aki azóta megannyi karcos rollerrel, könnyed likviddel, és jó pár nagyszerűen sikerült remix-szel vívta ki az elismerést. Nem véletlen, hogy DJ Marky vagy a Total Science duó is rendszeres partnere Carlos Lima-nak, azaz S.P.Y.-nak. Ebből adódóan neve az Innerground és a C.I.A. katalóguslisták konstans szereplője, de ezek mellett már számos kiadón otthagyta „hangjegyét”. (forrás impulsecreator)

Legújabb, "By Your Side" címen hamarosan megjelenő epikus hangzású száma, egyből belopta magát minden dárenbéz rajongó szívébe. Nem csoda hiszen a majdnem hétpercesre sikeredett muzsikáról mindent el lehet mondani csak azt nem, hogy unalmas. Lassú, elszállós részekkel tűzdelt, az ellazulós dallamot tökéletesen megtörő dnb ütemmel kiegészített "By Your Side" a mesterien megírt zene mintájaként tárul elénk.
Ha mind ehhez a csodálatos hangzáshoz még hozzávesszük Spike Jonze által készített könnyfakasztóan jóra sikeredett "I'm Here" című rövidfilmét, akkor azt hiszem már többé nincs is miről beszélnünk. Hiszen a látottak és a hallottak után kevés olyan szó van szép magyar nyelvünkben ami tökéletesen kifejezné azt az érzést, amit ez a hét perces klip kivált mindenkiből.


Kapcsolódó link.:
- http://www.facebook.com/spydnb

0 megjegyzés: