kedd, július 27

Noisia "Invisible 002"


2010 januárjában debütáló Invisible Mix, az elmúlt hat hónap alatt osztatlan sikert aratott a dubstep és az undergound zene kedvelői körében. Lehet már sokan unják is, hiszen ez idő alatt már jó néhányszor végig lehetett hallgatni, várva a második rész bejelentésére.

Nos Hölgyeim és Uraim, nagy örömömre szolgál hogy közölhetem mindenkivel ezt az örömteli hírt, amit a mai napon tett közzé, saját honlapján Noisia. Miszerint már nem sok van és hamarosan jön a folytatás, az Invisible 002 !!!!
Hangolódás gyanánt, hacsak egy kis időre is, de pár szám elejéig betekintést nyerhetünk a készülődő mixbe.

"Invisible 002"


Aki esetleg lemaradt volna az első részről:


Mivel nem sok időm van blogolni, ezért jöjjön egy kis extra, szintén Noisia-ék háza tájáról.
Foreign Beggars és holland triónk közöse nem újdonság, hiszen ennek eredményeként született meg a "CONTACT" című, 10ből-10es produkciójuk is. Ezt követte a februárban megjelent, agytekervényeket sanyargató, hangfalakat kínzó, érzékeny női lelkeket eltipró "No Holds Barred". Melynek közelgő "Remixed" kislemeze 2010 Szeptemberében a Never Say Die Records gondozásában lát majd napvilágot. A szám vadonat új klipje viszont a napokban hagyta csak el a tervező asztalok, kockaszagtól bűzös billentyűzeteit.



Ha úgy gondolod, hogy számodra Noisia a zene alfája és omegája, vagy csak egy menthetetlen rajongó vagy. Akkor ne haboz és máris másold be ezt az über WIDGET-et a saját weboldaladra, blogodra vagy bármi másra, ezzel is terjesztve dubstep mestereinek prófétálásait.


via NOISIA

0 megjegyzés: