hétfő, június 21

Langenberg - Past Present


HOLA!!!
Régóta tudjuk ha elektronikus zenéről van szó akkor Németország központi szerepet tölt be a témában.A techno európai hazája a sváb vidék bár köztudott, hogy Detroit szülte meg ezt a stílust a nyolcvanas évek végén.
Az Essen-ben székelő Langenberg "Past Present" EP-jével pedig sok techno és deep house rajongónak fog okot adni arra, hogy továbbra is ez az ország jusson eszébe mindenkinek a minőségi electronikus zenéről.
A lemez éppen ma jelent meg, június 21-én a Dessous kiadó terjesztésében és a címadó dalon kívül még két track kapott helyett rajta a "Backyard" és a "Monday".
A korong stílusát nézve nincs nagy eltérés a három szám között, ugyan azt hivatottak kifejezni, finom dallamok és visszafogott electronikus hangzás jellemzik.
A postot elsősorban a "Past Present"-re hegyezném ki, mert nagyon jól sikerült darab ami elmondható a másik két nótáról is, de azok főleg emellett a zene mellett nem lesznek olyan hosszú életűek, mert benne annyival több plusz van, ami felejthetetlenné teszi számunkra.
Az egész zene egy basslinera épül ami annyira dallamos és kellemes, hogy még a bejegyzés írása közben is újra és újra hallgatom a zenét, egyszerűen megunhatatlan.Ezt egészítik ki még más kísérő hangszerek amik a súlyos lábdob és az eleve központban helyet foglaló bassline miatt elég vékony kis szintiből szólnak de nagyon megdobják a hangulatot.
Eltudom ezt a számot képzelni egy dj set elején egyfajta ráhangolódás ként az estére, de ugyan ilyen jó helyet foglalhatna el a végén is tökéletes zárás gyanánt.
Ennyi volt mára, további jó böngészést és zene hallgatást.
HOLA!!!
kapcsolódó link:Langenberg myspace



0 megjegyzés: