szerda, június 23

ATB - Could You Believe (Official Music Video)


Az igazat megvallva ATB csillaga ragyogott már fényesebben is a zene égboltján, viszont az idő múlásával a nagy német slágergyár is egyre jobban elhalványodik. Az elmúlt egy évben volt pár új száma, de valahogy ezek egyike sem aratott akkora átütő sikert, mint talán várta.
A tegnapelőtt debütáló "Could You Believe" klipjét sem nevezném az év alkotásának, mert a frissítő és felszabadult hangzású, nyárias muzsikához, egy egyszerű egymondatos sztorival rendelkező videó társul, ami véleményem szerint egy kicsit lehúzza a "Could You Believe" zenei értékét.
Két csábító szépség ATB zenéjére erotikusan egymásról tépik le a ruhát, közben néhány pillanatra Andre is felbukkan, de azon kívül, hogy a végén ATB rájuk nyit az ég világon semmi, olyan fordulat ami emlékezetes lenne nem történik. (na jó, azért a csajok miatt még egyszer megnéztem)
De az is lehet, hogy ez a klip csak egy felhívás. Pontosabban, csak a reklámja a 2010 július 10-én megjelenő "ATB - Sunset Beach DJ Session" albumnak? Ki tudja...
Mindenesetre mindenki ismeri az ATB-ben lakozó tehetséget, így bizakodva várjuk az új számokat.


Kapcsolódó linkek.:
- ATB

0 megjegyzés: