szerda, április 21

Infected Mushroom feat Perry Farrell - Killing Time (The Remixes)


Hi emberek!!!
A mostni postom kicsit rendhagyó lesz ugyanis nem csak egy nagyszerű duot ,de nálunk egy viszonylag újnak és ritkának számító stílust is bemutatok.
A két fiatal ember izaerli származású és alkotásaikat az Infected Mushroom néven publikálják.A stílus amiben pedig kifejezik magukat nem más mint a goa ,egész pontosan annak egy populárisabb ,modernizáltab változata.Csak zárójelben jegyzem meg ha valaki a goa igazi gyökeréig akarna leásni az olyan neveket keressen mint Shpongle vagy például az 1200 microgramms.
A goa igazándiból nem is egy hagyományos stílus már ha a klasszikus goát vesszük ,mert egy jó goa parti az nem egy buli hanem egy rituálé ,ahol a DJ egy fajta lekipásztor szerepet töltbe és egy összetartozó közösség vezetője.Nagy szerepet kapnak az ,olyan hangszerek amelyek meditatív állapotba ejtik az embert.Az ütemek is ezt szolgálják.A jó öreg 4/4 és a szívritmusának kapcsolata it igazán kifejti hatását ,valamint még ennek gyorsabb variációit használják.Még a goával kapcsolatban annyit ,hogy ha valaki informálódni szeretne akkor a világ legjobb hangmérnökei és neves goa előadók álltal fémjelzett filmet a Liquid Crystal Vision-t nézzék meg ,különlegessége hogy a zene a film alatt úgy épül fel mint egy goa set.
Most pedig essen szó a Killing Time EP-jéről ,amely április 19.-én látott napvilágot és nem kisebb nevek mint Paul Oakenfold vagy a goa egy másik elismert alakja Astrix szerepelnek rajta.
A zene központjában ,amely köré igazándiból az összes remix épül a nagyszerű vokál áll amit Perry Farrell-nek köszönhetünk.
Megtalálható még a lemezen az Infected remixe és az eredeti verzió is.Búcsuzóul olvass még több Echot és ALOHA!!!

Killing Time (Paul Oakenfold Remix)


Killing Time (Astrix Remix)


Killing Time (John 00 Fleming Remix)


Killing Time (Infected Trance Remix)


Killing Time (Astrix Dub Remix)


Killing Time (Album Mix)


0 megjegyzés: