szombat, április 24

ESKAMON "Fine Objects"


Amon Tobin és Eskmo kettőséből megszülető "ESKAMON" első szingle-je a “Fine Objects” április 5-én látott napvilágot Eskmo saját Ancestor” néven futó kiadójánál.

Fine Objects” hangzása egyedülálló, hiszen hangmintáit rengeteg terepfelvétel előzte meg, melyeket később a studióban manipuláltak. Felvevőikkel kimentek a szabadba, házak, udvarok, studió környéknek hangjait gyűjtötték be. Zenei gerilla akciójuk során a parkológarázslift hangjától, a törött hárfán át, az eldobott zongoráig minden megtalálható.
Miután végeztek a terepmunkával, örömtől széles vigyorral és a büszkeségtől duzzadó mellkassal hazamentek a studióba, hogy ezeket a felvételeket kombinálják más hangokkal és kialakítsák a Fine Objects” központi témáját. A végső összkép igazán lenyűgöző, a dallamok, csörgések, zörgések alól felemelkedő masszív ütem, energiától duzzad és szinte súgalja a város mozgalmasságát.
Ötödikei megjelenése után az "ESKAMON" volt olyan kedves, hogy rendelkezésünkre bocsássa ingyenes WAV csomagját (mellesleg nemsokára egy remixversenyt is kiírnak ahova bárki küldheti a munkáit).
Az Ableton felhasználók további kedvezményeket is kapnak, mivel a szintén ingyenes "Sound Bank" mellé ill Gates-nek köszönhetően egy 10 perces oktató videóban is részesülhetnek.
Az ingyenes cuccokért cserébe csak az e-mail címedet kell megadnod, amire nemsokára meg is érkezik levélben a letöltő link.



















ESKAMON: "Fine Objects" - Ableton Tutorial by ill.Gates from ESKMO on Vimeo.













Kapcsolódó Link.:
- ESKAMON [WEB]

0 megjegyzés: