szerda, március 17

Enyje - Benyje Tiesto !


A csúcson maradni elég nehéz, még egy olyan nagy névnek is, mint Tiesto. Mindig valami újat mutatni a közönségnek nem egyszerű feladat és néha ezt a kihívást nem épp etikus módon oldják meg egyesek. Holland származású Dj és Producer ősapánk is mellőzte ez esetben az illemet, kérés helyet inkább csak elvitte (ellopta) ami neki kellet. Történetesen Dada Life legújabb "Just Bleep Me (Satisfaction)" című szerzeményét. A turpisság akkor derült ki amikor Tiesto ezt a számot múlt héten lejátszotta Londonban, pedig Dada Life állítása szerint, még senkinek sem adták oda és csak egyetlen egy másolat létezett a számról, amit Tiesto lenyúlt az öltözőjükből. Revansként Dadáék szombati Liverpool-i fellépésükön a holland előtt nyitottak ezzel a számmal mielőtt még ő következett volna.
A "Just Bleep Me (Satisfaction)" megjelenését későbre tervezték de az eset után jobbnak látták ha mindenki számára elérhetővé teszik.

Mindenesetre nagy öregünk, Tiesto 3 év után idén május 22-én Budapestre látogat a KALEIDOSCOPE EUROPE TOUR keretében. Melyről bővebb információt ITT olvashattok.

Kis ráadás gyanánt Dada Life márciusi mixét innen letölthetitek:
[DOWNLOAD/LETöTéS]




Go to Beatport.comGet These TracksAdd This Player


Kapcsolódó linkek.:
- Tiesto [Myspace]
- Vedd meg most ! [Beatport]

Forrás.:
- Dada Life [WEB]

1 megjegyzés:

látod, ha nem szólok... :D Up To Yours, Tiesto!