szombat, november 28

Cheryl Cole - 3 Words (Steve Angello Re-Production)


Hello Mindenki !

A következő számnál egy kicsit alaposabban utána kellet olvasnom, hogy mégis mit írjak, vagy kinek is higgyek. Ugyanis a dilemmám legfőbb oka az volt, hogy a szám most Steve Angello Remix vagy Re-Production???. (tudom sok embernek édes mindegy lenne, de mi ne érjük be ennyivel). Szóval utána olvasgattam és láttam nem vagyok egyedül ,sok fórum foglalkozott ezzel a témával, és még a blog youtube bejegyzésénél egy kommentelő megjegyezte ,hogy ez nem remix. Talán az egész onnan ered mikor Pete Tong bemutatta a számot a műsorában remixként jegyezte be a tracklistben. Ezért mindenki annak is hiszi de végül is kiderült hogy ez "csak" Re-Production, mert egy remixben az eredeti szám a konstrukciója és az instrumentális eszközei is megváltoznak. Míg ezzel elléntétben itt csak a basslineok hangja a szinti és még egy-két dolog változott meg. Végül az "I"re Steve tette fel a pontot az által, hogy kiírta twitterre, ez egy Re-Pro.
(érdekesség képpen megjegyezném hogy teljes legyen a kép: Editről pedig akkor beszélünk ha csak a szám konstrukciója változna meg, de az instrumentális kellékek nem).

Miután kellőképpen eluntattam mindenkit ezzel a kis dilemmával nem is nyújtanám tovább.
A szám énekese nem más ,mint a brit FHM szavazásán a világ legszexisebb nőjének választott celebfeleség (Ashley Cole felesége) : Cheryl Cole. Girls Aloud tagjaként most egy kis szabadságra ment ,hogy szóló albumát elkészítse , melyen Will.I.Am is közreműködött.
Az album legkiemelgedőbb száma és egyben az album névadója a "3 Words" címet viseli.
Hallgassuk is meg akkor.

Cheryl Cole - 3 Words (Original)



Cheryl Cole - 3 Words (Steve Angello Re-Production)


Forrás és albumkritika.: quart.hu

Üdv.: Mike Rulz !

0 megjegyzés: