szombat, április 25

Chris Lake - Robots / Communicate és az új Crazy album


Sziasztok !

Chris Lake, április végén jelenteti meg első szerzői albumát a Nervous Records-nál. A Crazy címre keresztelt nagylemez stílusával Lake megmarad a house-nál, ügyesen egyensúlyozva annak sötétebb és poposabb oldalai között.
Az április 27-én megjelenő albumon olyan nagy nevek működtek közre ,mint Sebastian Leger vagy a vokálnál Emma Hewitt (pl.: Cosmic Gate feat. Emma Hewitt - Not Enough Time) és Nastala (pl.: Chris Lake feat. Nastala 'If You Knew).
Az albumon 13 szám lesz található melyek között olyan klasszikusok kapnak helyet ,mint az előbb említett If you Knew,
Changes vagy a nagy kedvencem az Only One.
zenei világába, de a napokban Ezek azok a számok amit talán már mindenki hallott és mint üstökös úgy robbantak be a HouseChris az albuma új oldalát is bemutatta két új számmal: Robots-al és a
Communicate-el.

A kettő közül a jobban az elektro vonalát képviselő Robots tetszett. Szám hangulatát egy enyhe szöveg fokozza, hangzásából pedig árad az erő.
Ezzel szemben ott van a Communicate, ami a maga nyugodt kicsit chilles érzelmekre ható hangzásával ,mély ütemeivel tökéletes kontrasztja a Robotsnak.

Értékelés.: Nehéz lenne ezek után rossz szót is mondani az albumra, ,mivel ezen az albumon tényleg megmutatkozik a produceri szakértelem. Lake nem ragad le egy bevált hangzásnál és azt átformálva hasonló trackeket létrehozni és ezekből egy albumot kiadni (ami manapság nagyon jellemző). Ehelyett Chris új dallamokat komponálva egymástól eltérő stílusú és hangzású számokat készített. 10/9 !





(Felhasznált irodalom :D.: Soundhead )

0 megjegyzés: