csütörtök, március 19

The Killers - Spaceman


Sziasztok !

Mostani posztomban ismét egy "lájtosabb" szám következik, szerintem az előadót vagyis a The Killers-t senkinek sem kell bemutatnom. A las vegasi rockbanda már sokat letett az asztalra, számaikból nagy slágerek lettek (pl.: Human ) ,amelyeket mind house ,mind trance és egyéb műfaj remixerei előszeretettel dolgoznak át.
Igy a mostani számúk a Spaceman sem kerülhette el a remixerek figyelmét ,bár sok helyen olvastam olyan kritikákat ,hogy jóval gyengébb ,mint a Human de ezt mindenki döntse el maga.
Mivel most nem egy promót hanem csak külön a feldolgozásokat mutatnám be ,ezért megjelenési adatot nem tudok nektek írni mindegyik változathoz.
Először is kezdeném a house változattal ami nem más mint Bimbo Jones által készítettet promó melyet nemrég dobtak piacra.
Másik műfaj a trance.
Ebben a stílusban eddig Tiesto és Sander van Doorn remixeit hallhattuk, aminek még nincs megjelenési dátuma ,mert csak 1 hete mutatták be.
Hosszú lenne mindegyik változatot végigelemezni igy ezt most kihagyom ,viszont nekem a Tiesto remix tetszett a legjobban .

Értékelés.: Ha az összeértéket nézzünk akkor 10/7 érdemel.

Spaceman (Original mix)


Spaceman (Tiesto Remix)


Spaceman (Sander van Doorn Remix)



Spaceman (Bimbo Jones Vocal Mix)




2 megjegyzés:

Mellesleg működik a megjegyzés rész :D

mellesleg "vki" megcsinálta! ;)