hétfő, február 23

Heatbeat - Vergatron


Sziasztok !

Lehet sokan már kezdik unni a trance híreket de őszintén megmondom mostanában igazán nagy zenét ebben a műfajban adnak ki, gondolok most a Armin-ra, Ferry-re és a többi nagyszerű producerre.
A most következő zene is egy olyan kiadó gondozásában lát majd napvilágot ,amely napjaink egyik meghatározó elektronikus kiadójának számít, névszerint az Armada Music .
A mostani kiválasztottam Armin egyik kedvence és méltán is, mert nagyon jó kis zene.
Amikor olvastam a szám készítőinek a myspace adatlapját kicsit meglepett ,hogy argentin származásúak, mellesleg a producer páros a HeatBeat nevet viseli . Sok blogon olvastam már ,az aggódó rajongók kommenteit, Vajon mikor jelenik már meg ??
Sajnos erre a dátumra még csak annyi hasznos infót leltem ,hogy Unknown :S .
Mellesleg a szám a Vergatron címet viseli mely egy dallamos trance ,pontosabban progressív trance zene lett. Jó kiállásokkal és tényleg szép dallammal nem vállik unalmassá a hangzása mindig valamilyen új elemmel bővül a hangzás világa, amikor már kifogy a szám az új hang elemekkel akkor visszajön a dallam és minden új lendületet kap..

Értékelés.: Ez a track kiemelkedik a szép és lágy dallamával emiatt nem mondhatnám egy felejthető számnak, ezért most 10-ből 8.5-el jutalmaznám.




0 megjegyzés: