vasárnap, február 15

Bardo State - The Jezebel Spirit (Bart Claessen remix)


Sziasztok !

Nem is tudom hol kezdjem, mivel a most következő zene annyira csodálatos és nagyszerű ,hogy talán nem is kellene róla semmit sem írnom.
Csak ez egy blog tehát kötelességem írnom valami okosat :D
Szóval az egész sztory ott kezdődött, hogy 2008 szeptember 5-én Bardo State kiadta a nagyon gyönyörű komolyzenei stílusban íródott számát, a The Jezebel Spirit-et. Ez a szám már magában is tökéletes. Aztán eljött 2008 vége és a régen Barthezz (On the Move) néven futó ma már Bart Claessen -ként ismert Producer/Dj ezt a tracket még hangulatosabbá és mozgalmassabbá varázsolta. A komolyzenei stílust progressív trancre cserélte.
Ne is huzzúk az időt boncolgassuk is ezt a remixet.
A zene lágy hangzása egy nagyon csodálatos hegedű szólóban rejlik, amig tart a hegedű szóló mindenki ellazulhat, relaxálhat de nem sokáig ,mert a háttérben felépülő progresszív trances hatástól a zene megújúl és újabb erőteljesebb hangzást és ritmust kap. Majd később a hegedű újra visszatér és ezzel ismét nyugodtabbá varázsolja a zene hangzásvilágát, de csak egy kis időre.

Számomra ez a zene 2009 egyik legszebbnek igérkező trance zenéje, sajnos még hivatalos megjelenésről semmilyen adatot sem találni.






1 megjegyzés:

Nekem is egyik kedvencem ez a szám, ebben a remixben. De valahogy nem tudom elképzelni, hogy nem valami klasszikusról koppintották volna. Kíváncsi lennék arra is...